Bener24fit

21 Days Total Body Challenge

Ja mina vänner det stämmer, nu kör vi på City Wellness igång ännu en 21 dagars  utmaning men nu med fokus på hela kroppen för att kicka igång hela kroppen inför vintern. 

Många tror att det bara är inför en bikinisäsong som vi måste "ta tag " i hälsan & kroppen men det är fel...det måste vara en naturlig del av ditt liv, misshandla inte din kropp. 

När jag pluggade till min Personlig tränare licens så lärde jag mig så mycket om vår fantastiska kropp och hir den fungerar optimalt först när den får rätt byggstenar & näring. Därför fokuserar jag mycket på kosten och snart ska jag gå min kostrådgivar utbildning och fördjupa mig ännu mer. 

Nog om det , nu så ska vi den 7e september köra igång 21 dagars utmaning & du ska vara med på den..kontakta din City Wellness coach som har delat det här inlägget om du inte har någon så kontakta mig på 0733777677 , så här går det till: 

Utmaningen startar 7e SeptDetta ingår:

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln