Bener24fit

Legday

Jag har haft fullt upp som Personlig Tränare och jag har haft kunder från 05-21 på kvällarna men jag bara ÄLSKAR det...ÄLSKAR det! 
Älskar se att mina kunder får resultat och se hur dom kämpar mot sig själva för att nå sina mål, för vem krigar vimot om inte våra dåliga vanor som sänker oss, dåliga tankar om oss själva? Vi är faktiskt våra egna fiender men även våra egna mentorer...

Nog om det psykologiska nu om svetten, min väninna Michela sa till mig,
-Tania vi kör ett pass och om du får mig att svettas och lyda och ge ALLt så anlitar jag dig..

Det tog 15min och svetten droppade , benen skakade och hon njöt av det...läs hennes blogg HÄR

vi körde på och hon gav allt, hon är stark och min fokus kommer vara på att få motivationen på topp under hela vår tid & det blir en utmaning då min väninna Castellari är som en vildhäst man ej kan tygla..men nu är det bokat och imorgon kör vi ännu ett pass. 

Kramar från mig !

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln