Bener24fit

Results for passion...

..and Passion for results. 
Det är en bra beskrivning på mitt mål som PT.

Nu har jag kommit in i min roll som PT och jag spenderar redan många timmar per dygn på bästa City Praktikens gym där jag kör med mina kunder oavsett vilket gym dom själva tränar på.  

Det som är bra är att mina kunder även kan boka in en massage efter sitt pass hos dom tre massörerna på City Praktiken. 

Jag har upptäckt hur jag kan få mina kunder att ge 100% på sina PTpass samt redan längta till nästa pass när om bokstavligt kryper ut från gymmet eller som igår när Catrin inte ens kunde skaka om sin eftertränings shake pga hennes armar var som spagetti :-) som hon beskrev dom...så här skrev hon på facebook efter gårdagens pass :-) 
 

Jag tror att min flexibilitet att finnas till för mina kunder på gymmet från 05.00-22 gör att mina klienter kan anlita mig utan att det blir "besvärligt" utan antingen innan jobbet, på lunchen, efter jobbet eller efter att dom har nattat barnen...

Många har valt att bara köpa ett träningsschema anpassat efter deras mål ibland kombinerat med kostschema eller bara det ena och så coachar jag dom online...

Nu ska jag till gymmet för ett benpass med min syster Michelle och hon har gjort en helomvändning vad det gäller träning & tränar varje dag...med bra återhämtning är detta möjligt. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln