Bener24fit

Pt Coacha min syster...

Min syster Michelle köpte ett PT paket av mig på 40 timmar och har ett mål att få mer konturer på sin redan vältränade kropp dvs det blir mycket fokus på mat ( mycket mat) men även många shakes för att få upp proteinintaget med få kcal..
Vi tränar stenhårt och hon blir starkare för varje gång, det är så häftigt att se resultaen som snabbt tittar fram! 

Idag körde vi ett pass ihop med fokus på armar & vi tog ut oss ordentligt..vilket i slutet ledde till att vi larvade oss ordentligt också framförkameran..

Imorgon blir det en dag full med Pt konsultationer , behovsanalyser samt träning & lägga mat & träningsscheman..tur att lilla Adelle har börjat på dagis för nu är det full rulle på jobbet! Tänk att jag kallar detta för "jobb" detta är min hobby som jag får betalt för...tack Herbalife för att jag har fått den här möjligheten att fördjupa mig i kost & hälsa..vill ud veta mer hur vi jobbar så klicka HÄR & fyll i dina uppgifter så bjuder vi in dig till en online webinar där du kan lyssna på en av oss då vi förklarar mer om konceptet

Idag startade vi våra populära Weight Loss Challenge och det var ett fullt hus med helt fantastiskt mysiga nya deltagare & gamla deltagare som vill gå en utmaning till för att bibehålla motivationen, läs mer HÄR


Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln