Bener24fit

Internationellt Licensierad Personlig Tränare

Sedan vi gjorde alla våra 4 tester i slutet av vår intensiva PT utbildning visste jag att jag hadefått godkänt i allafall 2 av dom fyra delproven och jag har verkligen tänkt på det varje vaken timma om jag klarade det eller inte då jag hade så svårt att lära mig alla latinska ord & fästen osv..( ni kan läs amer om det i bloggen ) 

Men igår kväll fick jag ett medelande på facebook och jag vågade nästan inte öppna det men jag hoppade bokstavligt i sängen av lycka...jag hade klarat alla fyra delproven...

Jag är så glad & nöjd att jag klarade det på först testet ( jag skulle annars få göra om det) för nu kan jag coacha alla Er som bokat mig som PT med gott samvete :-) jag är äntligen en PT! 
 

I september kommer jag även gå Kostrådgivar utbildningen på Body Fight bara för att fördjupa mig liiiite extra och som sagt..Kunskap är Makt! 

Kramar från en lycklig tjej

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln