Bener24fit

Hoppa hopp hopp...

Jag har hittat en ny passion och det är att hoppa hopprep, jag bara älskar det..det är ett utmärkt sätt att köra uppvärmning på och jag ser hur jag gör framsteg varje dag..jag vill bara hoppa hela dagarna..men allt har en gräns..( även hos mig) 

I lördags körde jag det som uppvärmning i en kvart, jag tog 2st Thermo Complete före passet ( Herbalifes egna Fettförbrännare som jag kallar det)  , sen körde jag rörlighetsträning och efter det varvade jag med hopprepet mellan mina gymset..man ser hur leendet försvinner på bilderna.. 

Jag avslutade träningen med 15 min hopprep..

Min efterträningsshake Herbalife24 rebuild Strenght smakade så gott efter passet, efter min PT utbildning har jag verkligen satt ett ännu högre värde på den produkten, den är magisk för återhämtningen, speciellt för mig som älskar att träna varje dag & helst 2 ggr per dag,

Efter det slappade jag och njöt av sommar solen som äntligen har behagat sig att titta fram..

Det blev lite grill med systern Michelle & hennes man och igår avslutade vi helgen allihopa på Liseberg så Adelle fick åka några karuseller plus att det var min vilodag från gymmet och det var lika bra att åka från stan annars blir det lätt att man tränar ändå..

Härligt med ledighet men ännu roligare att träffa alla kunder och jobba som vanligt med alla rutiner som faller på plats..

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln