Bener24fit

Det ska vara GÖTT att LEVA

Idag har jag haft ett härligt lyckorus, kanske är det pga att energin är på topp då jag har kommit igång med träningen eller bara det att LIVET känns så där underbart GÖTT! 
 

Förväxla inte GÖTT med PERFEKT jag bara njuter i fulla drag just nu att bara vara frisk, vara tacksam och vara nöjd..vad har jag att klaga på igentligen? Igår började jag coacha min granne Yas med hennes träning och vi har satt ett mål som hon så gärna vill nå, igår var det vår första träningspass & det var som en komedishow..fy f*n vad hon får mig att skratta men hon är grym och sjukt motiverad. 
Den här veckan har jag tre PT kunder till som startar en 12 veckors förändring med min coachning med träning & kost. 
 

Idag var vi i göteborg och träffade våra PT kollegor på Body Fight, hade verkligen abstinens och har saknat dom massor...vi var hemma hos ägaren av Body Fight Richard Nilsson

Vi har byggt ett grymt bra team i Göteborg och jag ser verkligen fram emot att jobba mer med dom och utveckla deras koncept..

Mer info kommer, nu ska jag möta upp Yas & min syster Michelle för att köra ett benpass ihop,
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln