Bener24fit

Back to basic

Under helgen har vi varit hos Marcus föräldrar och bara kommit ifatt med sömn och varvat ner ordentligt inför rushen på jobbet som började idag. 

Nu börjar dom flesta inse att det har blivit lite för mycket Rose & Öl till den grillade maten samt säkert några för många klickar av olika röror och en & annan sötsak samtidigt som de flesta har tagit lite långledigt från träningen & det med all rätt..sommaren är till för att verkligen slappna av, inga måsten och bara chill. 

MEN vill man komma iform igen så ska man ju kontakta sin City Wellness Coach eller varför inte anmäla sig till våra sjukt populära WEIGHT LOSS CHALLENGE och vi har några som startar nu i augusti..

Under 12 veckor så ger vi dig en kurs där vi tar upp ämnen så som proteiner, kolhydrater, fetter, förbränning, äta på restaurang, träning, hjärthälsa, benhälsa m.m. Samtidigt finns det priser att vinna för de som går ner mest procentuellt i fett och minskar mest i centimetrar! 

Vi börjar med att göra en kroppsskanning och en behovsanalys vid det första tillfället för att ta fram utgångsläget och för att kunna ge dig ett förslag till en optimering av din kost och näringsintag.

Vid varje tillfälle görs en ny scanning och den som gör bäst ifrån sig får en prestigefylld vandringspokal veckovis.

Vinsten delas sen ut vid sista tillfället då vi även har en liten avslutningsfest med mat och dryck. Vinsten delas ut 50% till vinnaren, 30% till tvåan och 20% till trean. Den som gått ner mest i centimetrar får också ett pris av oss! 

Anmäl dig HÄR

Här ser du några Boråsare som har förlorat många kilo fett under dom 12 veckorna under en WLC..
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln