Bener24fit

Body Fight PT-utbildningsexamen

Senaste dagarna har jag pluggat mer än jag gjort senaste 15åren...och jag har även lärt mig massor, jag var väl förberedd inför examen på Body Fight Pt-school, det kändes konstigt att åka dit en sista gång då jag har vant mig vid dessa underbara kursmedlemmar & lärare..

Jag har lärt känna så många nya härliga människor, som har delat med sig av sina kunskaper & verkligen öppnat sig för oss. Mina kursmedlemmar kommer jag ha kontakt med för alltid vilka helt magiska personer!! 

Vi hade igår 4 olika tester, vi började med teorin..och det var den jag bävade för mest..men jag satt och skrev i tre timmar!

Sen var det ett ett praktiskt prov & den gick bra trots att man var sååå nervös, Daniel som är huvudläraren på utbildningen noterade varenda detalj...

Sedan hade vi ett försäljningsprov & ett prov på att mäta fettmassan med en Kalipermätare. 

Vi har haft helt fantastiska coacher under utbildningen som har lärt oss massor , Maria Karlsson, Lova Molin, Nima Hosseini, Oscar PT utöver Richard & Daniel.

Efteråt kunde vi slappna av lite :-) 

Sen tvingade jag mina lärare att klä av sig lite ( det var inte så svårt att övertala dom..sådana muskler behöver man inte dölja tycker jag ) i bakgrunden ser Ni teamets härliga favorit Reza Hamed!

Vi samlades sedan för att ta en gruppbild..som vanligt blir det kaos när Reza ska skojja till allt :-)

Men tillslut fick vi en bild där vi alla tittade in i kameran..
Tack fina Caroline Lönnar, Miranda Källhage, Karl Johan Lundholm, Mattias Cissig,  Andrea Hanssen, Reza Hamed, Daniel Olsson min kära man Marcus Benér & vår rektor & Body Fight grundare Richard Nilsson

Jag vill ägna ett speciellt tack till Richard Nilsson som är grundaren av Body Fight och som numera även är min mentor inom träning. Det som skiljer Richard från andra i den här branchen är att han har ett hjärta som är lika stort som hans vad muskler ( ja dom är GIGANTISKA han har en riktig gladiator kropp) men han har även en intelligens och en business tänk som slår många jag träffat tidigare. Man ska alltid omge sig av människor som får dig att bli bättre & utvecklas i ditt liv & richard är sådan. HAn är en god vän till Marcus sen många år tillbaka och nu är han som en storebror för mig ( fast jag är 3 år äldre ;-)  ) tack bästa du för att man får äran att ha dig i vårt liv! 

Som Reza skulle säga ( eller säger) ..Mannen, du är TUNG! :-) 
 

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln