Bener24fit

Konsten att springa...

Igår var det fokus på Konditionsträning & Löpteknik på Body Fight PT- school med Richard Nilsson och när jag kom till utbildningen igår så var inte detta mitt favoritämne då jag alltid har avskytt att springa, men efter lite löpanalys som vi fick göra och lära oss utöva så slutadedagen med att jag bara måste ut & springa, tänk att så små ändringar kan göra sån skillnad? 

På lunchen hade jag sån migrän att jag satt lite i skuggan och kylde ner huvudet..medans dom andra passade på att spela lite BeachVolley

Marcus kom igång ordentligt :-)
Marcus kom igång ordentligt :-)

När vi sedan körde löpträningen utomhus så ville jag inte sluta springa..

När jag kom hem träffade jag min vän Iman Khalaf som skulle ut & springa, han är med i tävlingen en Karl med skägg, förra året fick han pris för att ha ett av Sveriges finaste skägg så i år ska ta första platsen så ta 1 min & rösta på honom här

Idag hade vi  Näringslära på schemat hela dagen med kostexperten 
 Lova Molin som bland annat innehar titeln Kostvetare med kandidatexamen samt arbetar som PT på Sats Torpavallen

Hon är så duktig på att lära ut & en helt underbar tjej, detta kändes som mitt & Marcus ämne då vi jobbar med det hela dagarna & vi har redan anmält oss till hennes nästa fördjupningskurs för att gå Kostrådgivarutbildning, Steg 1 – Steg 3. Diplomerad kostrådgivare med internationell licens i September mer om den utbildningen kan Ni läsa HÄR om Ni anmäler er skriv en notering att Ni kommer via min blogg så väntar en promotion när Ni går utbildningen. Mer info kommer via mail när Ni anmält Er. Skynda Er då det bara är några få platser kvar...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln