Bener24fit

Programplanering & träning

Jag älskar den bilfärden till Body Fight PT-utbildningen i göteborg då jag verkligen kopplar av och njuter av min frukost som består av en shake & en Herbalife The blandad med fräsch Aloe..

Just nu blandar jag Herbalife Formula 1 Vanilj & Protein drink mix i iskall vatten..jag får i mig 30gram protein 21 näringsämnen på ca 250-300 kcal 
 

Jag älskar mina BH'n från Marlies Dekkers som är som ett smycke...finns att köpa hos Furia.se igår var det bara teori med Richard Nilsson och vi gick igenom programplanering & försäljning..

Lunchen åt vi ute i solen och min favorit Irakier i världen Reza bjöd på skratt som vanligt...

Sen kom Nima Hussine från Body Fight Family & Prospects och berättade lite om hans funktion, Nima är en grym kampsportare håller bla på med Grav Maga

Sen fortsatte vi att arbeta i grupp..

Efter en hel dag vid skolbänken så avslutade vi det med ett besök hos grannen Nordic Wellness ARENA och körde igenom ett benpass jag & Marcus satte ihop..

Bor du i Göteborg MÅSTE du testa det här gymmet...!! Idag fortsätter ännu en teori dag vilket är tacksamt för jag kan knappt lyfta mina ben idag :-) 

En stor puss till den fantastiska personalen på Nordic Wellness Arena som verkligen är hjälpsamma & så sjukt trevliga! Och jag vill notera att jag är så tacksam för mina kunder som redan vill ha PT timmar med mig :-) det kommer bli så kul att boosta era resultat ett snäpp till & inte minst hela mitt City Wellness team som överöser mig med lyckoönskningar & boost hela dagarna..I LOVE YOU!! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln