Bener24fit

Oscar PT- Årets PT 2014

Dagen började med en föreläsning med Richard Nilsson som äger Body Fight PT-school om rollen som Pt, Richard är en väldigt framgångsrik PT som har jobbat överallt i världen och föreläste om konsten att behålla kundens motivation att nå målet & hur viktigt det är att verkligen finnas där 100%....
På lunchen idag bjöd han oss alla ( som alla andra dagar) på lunch och idag blev det Turkisk mat på Divan i Göteborg..
 

Maten såg & smakade såååååå gott att vi inte ens hann fota maten ( bra betyg!) Efteråt drack vi lite turkisk te och jag serverade alla..men som vanligt ger Reza & Richard mig skrattattacker så det var tur jag inte tappade brickan..

Efter lunch kom Oscar PT och föreläste för oss han utsågs 2014 till årets PT 

Vilken föreläsning såååå bra!! Tusen tack Oscar! Bor du i Örebro så rekomenderar jag verkligen att Ni bokar in honom.. besök www.oscarpt.com

Dom här godingarna går kursen med mig...vilket mega härligt gäng!! 

Så tack för ännu en helt fantastisk dag och vi lämnar alltid utbildningen super taggade!! Nästan lika taggade som min rektors abs..

Sen vi kom hem har jag suttit och pluggat och nu kan jag checka av skellett & nästan alla muskler..här försöker Marcus ge mig en ledtråd på Biceps...:-) 

Jag är bokstavligt & visuellt OMRINGAD av muskler :-) me like! 

Ny dag imorgon & då ska vi gå igenom löpteknik & konditionstester med Richard..

Kramar från mig
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln