Bener24fit

Studier studier stuuuuuudier.

Hej kära bloggläsare, 
Igår hann jag inte blogga för det gick i ett, dagen började med ett solsken som skulle vara hela dagen..

Det var träningslära med rörlighets- och coreträning...i solen..

Richard Nilsson som är grundaren av Body Fight PT-school är världens härligaste kille, alltid trevlig, ödmjuk och sjukt inspirrerande. 
Richard är en av Europas bästa PT'n och han och Marcus har känt varandra sen dom var unga...lång story :-) 
 

Jag han & Reza har så kul ihop och dom två får mig att skratta så fort vi tre möts...speciellt när våra arabiska ord är inblandade..jag dööör av skratt! 

Bara man tittar på Richard vill man springa och träna...och när han lyfter på tröjan...omg!! 

Men när vi inte skrattar så är det verkligen en konsentration på utbildningen, Maria var grym igår & det känns i alla muskler efter SOMA träningen &  jag har äntligen kommit i fas med allt som ska memoreras och jag vill fördjupa mig i detta med kroppen & hur den fungerar...vilket verktyg...vilken gåva vi har och så många misshandlar sin kropp! 
 

När jag vaknade hade jag papper överallt , jag somnade näör jag pluggade :-)  ny dag idag och vi njöt av solen utanför Beach Center där vi har utbildningen...

På träningsläran skulle vi öva på att vara PT's på varandra & Mattias fick mig som "kund" det var en super övning så vi kunde se våra färdigheter så långt..

Summan av kardemumman är att vi lär oss så mycket, tränar såååå mycket & skrattar mycket under PT utbildningen...

Ny dag imorgon och dag 6 på PT utbilningen...kika in på bloggen imorgon eller följ mig på instagram taniamarkarian så uppdateras Ni direkt :-) 

Kramar från mig! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln