Bener24fit

Konsentration på hög nivå..

Ni som har följt min blogg vet kanske att jag är en dyslektiker och jag klarar mig men vissa saker tar mer energi än andra saker som att plugga, fast jag tycker det är kul..
Dag 3 på PT-skolan bjöd på ÄNNU mer panik i min hjärna när vi fördjupade oss i fysiologi & Biomekanik ....jag har inga problem att bildligt förstå dom men att komma ihåg all latin i rätt bokstavsordning blir en spännande uppgift..

Tur att vår kursledare Daniel Olsson har tålamod med mig och mina frågor och när vi repeterade & fördjupade vi oss i ämnet muskler & alla olika typer av muskelfibrer osv så var han ju exakt rätt person att lära ut..se hans muskler..

Tro mig han är större i verkligheten, ser Ni hur hans Biceps är större än mitt huvud! Respekt för allt jobb han lägger för det där kom inte över en natt!  Vi såg på när han tog 180kg i bänkpress på sin rast, vi stog som japaner med våra kameror runt honom :-) 

När vi efter lunchen hade lite träningslära och bakom all skratt & härliga stämning är vi otroligt koncentrerade på att lära oss hur vi ska coacha våra kunder genom övningarna...

Jag rekomenderar verkligen Bodyfights Pt-utbildning för dig som vill ha seriös kunskap och utbildning...nu sitter jag och pluggar på centret mellan alla kvällens kunder som droppar in..

Det bästa för mig är att jag går den här utbildningen med min man Marcus & att vi märker hur vi brinner för just hälsan. 

Vill du veta mer om oss & hur vi jobbar så besök vår hemsida HÄR

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln