Bener24fit

En MÄKTIG Arena 

Dag 2 på vår PT utbildning hos Body Fight och idag lärde vi oss använda en kalipermätare & mäta fettet på 3-4 & 7 punktsättet. Det var väldigt lärorikt och intressant. Det jag gillar skarpt med den här utbildningen är att vi går igenom allt NOGGRANT och övar tills vi kan det.. ingen stress med bra coachning av lärarna som verkligen hjälper till, svarar på frågor och lär oss av deras djupgående kunskap.

Vi har utbildningen på en helt magisk plats Beach Center i Kviberg, det är en sandstrand inomhus med hur många Beach Volleyboll banor som helst..och brevid fanns det häftigaste gymmet jag har sett som öppnade för en vecka sedan Nordic Wellness ARENA med inomhus skidbana..

Vi gick en rundtur & dom har fotbollsplaner inomhus, basketplaner, spa med bubbelbad, ång & torrbastu , lekland för barn samt ett gym på 4000kvm av högsta standard

Efter lunchen gick vi till Beach Center igen som ligger vägg i vägg med Nordic Wellness anläggningen och vi gick igenom lite olika exempel på testmetodik i gymmet men även utomhus för att lära oss och utföra bla en återhämntnings test..

De inspirrerande och sakkunninga instruktörerna/lärarna är Daniel Olsson & Richard Nilsson 

Än en gång så måste jag understryka hur imponerad jag är av deras höga kvalité på utbildningen då dom verkligen fokuserar på att vi lär oss, förstår och följer deras höga standard som blivande Body Fight Internationella Personliga Tränare..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln