Bener24fit

Första dagen på PT-skolan

Idag började första dagen på Body Fights Pt-skola, vi letade och jämförde många olika skolor innan vi valde just denna då vi kände att deras aproach och det dom stog för passade oss bäst & vi vill nu när vi gör detta göra & välja det bästa. Läs mer om Body Fight här

Idag var det fokus på Anatomi och det var mycket latin & det blir en utmaning för en dyslektiker som mig men jag kommer fixa det också..så kommande två veckor är det verkligen fokus på att plugga och träna. 
Jag gör detta för att jag vill utvecklas inom mitt special område som är Hälsa & wellness samt komplettera mina kunskaper & ge mina kunder extra bra resultat och det gör jag av att lära mig av dom bästa , Body Fight! 

Dagens lärare var Daniel Olsson som var otroligt duktig & påläst samt att man kunde se att han kunde sina muskelgrupper :-) han undervisade på ett sätt som visade att han brann för detta och förklarade samt vred & vände tills han såg att hela gruppen förstod allt. Vi är 10 st från Sverige & Norge som går den här utbildningen och väldigt trevliga personer! 
 

Nu blir det att plugga lite sen köra ett träningspass på gymmet med älsklingen Marcus som också går kursen, så den här boken kommer följa med mig överallt så jag lär mig alla muskler på latin & även var dom fäster sig & hur dom fungerar på alla möjliga konstiga ord..det blir en utmaning! 

 

Jag kommer blogga om detta och mitt äventyr ( för det lär det bli ) varje dag så missa inte detta..morgondagens lärare är grundaren av Body Fight Pt skola är PT'n Richard Nilsson..
 

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln