Bener24fit

Kristianstad rocks!

Igår körde vi tidigt från ett regningt Borås mot ett soligt Kristianstad, jag tog med mig mina döttrar Ella & Adelle dom dom har sommarlov och resan ner gick bättre än förväntat.

Väl framme tog vi först en lunch med min son & hans pappa George på favorit stället Café Fenix, jag & min son har exakt samma humor så vi började lätt skoja &  skratta

Sen tog vioss till Hotell Anno 1937 där vi hade en fullbokad dag med behovsanalyser & vilka fantastiska människor vi träffade! 

Efter en hel dag med scanningar så var det skönt att slappna av lite innan kvällen & en inplanerad middag tog jag ochtestade nya Drick kvargen från Lindahls så var väldigt god! 

Sen blev det mys med alla barnen med en bit mat, älskar det här jobbet där jag kan kombinera mamma livet med det härliga jobbet att hjälpa folk med sin hälsa mot det bättre...
 

Nu sitter jag i bilen igen mot Borås för att senare dra iväg mot Tjörn för ett litet projekt Fazli har...mer om det i bloggen imorgon eller följ mig på instagram som jag flitigt uppdaterar..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln