Bener24fit

Toastmastersprovet

Hej kära bloggläsare, 
I lördags gifte sig min syster och det var full hålligång den dagen MEN eftersom det var ett eftermiddagsbröllop så var vi rätt coola och njöt av det fina vädret oh bättrade på solbrännan...

Men sen så var stressen ettfaktum, vi körde först fel till Brämhults Kyrka och kom fram 10 minuter innan bröllopet startade & där fanns INGEN, när vi fick tag på rätt adress så var vi där ca 5 min innan bröllopet startade, men iallafall var vi där före bruden.:-) 

Det var en sån vacker cermoni med så vackra röster från Wictor & Pernilla som sjöng som änglar...

Den vackra brudklänningen hade Anita Johansson sytt, jag fick hjälpa till lite med att förverkliga designen men sen tog Anita över och skapade allt...en riktig dröm..

Inte ett öga vartorrt när dom sa ja :-) 

Jag och mina barn stog uppe vid orgeln för att få bästa vyn..

Sen var det massa foto & gratulationer till det vackraste brudparet..

Jag älskar Tomas från hela mitt hjärta han är en av mina top 10 favoritpersoner i världen...en mer positiv människa & gott hjärta får man leta efter. 

Jag var sååå nöjd med min klänning från For Love & lemons som kommer finnas på Furia.se i höst. 

Sen var det bara att skynda sig till Sinnenas hus för att stå värdar för mottagningen med bubbel & snittar i det vackra vädret..barnen var glada & lyckliga att dom fick åka limosin till festen..

Brudparet anlände efter en stund ombytta och redo för party

Mer fotografeier togs..

Lilla Adelle dansade så fort hon hörde musik så det var allsång en stund..sen tog vi ett foto med min pappa som fick oss att bryta ihop av skratt..
Diana min yngsta syster sa : det är andra bröllopet för dig i år pappa..så svarade han, ni får gifta er så mpnga gånger Ni vill så länge jag slipper betala..men jag bryter kontakten med er för Ni är idioter om Ni förlorar era män dom är en jackpot för en svärfar! 

Min pappa älskar verkligen sina svärsöner, nu var Dianas man hemma i södertälje med deras 2 barn men han är världens bästa..och vi saknade honom massor! 

Sen blev det middag med tal , här håller brudgummens fina mamma ett tal. Hon är såååå härlig! 

Jag höll ett tal istället för min mamma och direkt från hjärtat..sen tog Brudparet över toastmasterrollen ibland..dom tyckte väl vi hade för kul..

MEN vi tog snabbt tillbaka mikrofonen..:-)

Dom vackra örhängerna kommer också från Furia.se från märket Lilly and Rose Det blev lite spex & underhållning.

Sen var festen ett faktum och DJ'n blandade allt från Orientalisk musik till house ....såååååå bra musik!!

Tack för äran att vara toastmasters på ert bröllop och efter alla kommentarer vi fick av gästerna så var det lyckat!! 

Nu är det en vecka full med jobb runt om i Sverige..följ mig på Instagram taniamarkarian /& facebook så får Ni senaste nytt :-) 

Kramar från mig! 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln