Bener24fit

Ny look igen..

Igår började dagen med en frukost i solen på Cafe Viskan med Michela Castellari, asså våra frukostsamtalsämnen OH MY GOD! :-) 

Jag njöt verkligen av solen precis innan jag skulle till min frisör Fazli, jag har gått loss på dom snygga Bh från Marlies Dekker som är som smycken på kroppen dom kan man köpa här

När jag kom till Fazli fick han fria händer att färga och klippa håret precis som han vill! Lite läskigt då han är väldigt påhittig men jag behövde verkligen kapa av håret en del då det var slitet...boka tid online HÄR

Resultatet blev såååå bra!! 

Jag var inne på Furia för att köpa dom här fina örgängerna från Lilly and Rose

Sen började bröllopsförberedelserna som kommetr vara i trer dagar, jag åkte till Göteborg för att hämta min yngsta syster Diana som kom från Stockholm, hon är höggravid och ska få sin bebis om 2 veckor..

Sen började förfesten, det ska bli så kul att få klä upp sig idag ochj inta rollen som toastmaster

Följ bröllopet på Instagram med hashtag #Michelleandtomas eller via min instagram 

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln