Bener24fit

Äntligen sommar..

Idag vaknade man verkligen till sommaren & för mig &vmin dotter Ella började dagen med en frukost med min väninna Michela castellari på Café Viskan. 
När vi sen var på väg mot hennes butik ville Ella ta ett foto på oss som blev så här...

Jag älskar den klänningen jag har på mig som är från ett märke som kommer finnas snart hos Furia.se lite "chill" stil & bekväma...väldigt juicy! ;-) 

Väl i butiken frossade jag i jeans från Miss Me men även en klassiker i min garderob Tishor från Happiness, den här finns i variationen Brunettes do it better eller Blondes do it better, dåjag är brunett med upsatt hår & blond när jag släpper ut det en härlig finess min frisör Fazli har skapat så visste jag inte riktigt vilken jag skulle ta så det blev båda :-) 


 

På fredag har jag en tid hos fazli på några timmar & över lunchen idag på Fruits & Friends sa han att han ska skapa något nytt med både färg & frisyr...och jag har inget att säga till om. Jag älskar när han är på det humöret...så sexigt! Boka tid hos honom & hans team HÄR 

Efteråt åkte vi till Jönköping där vi har kunder som vi skulle följa upp & vädret var helt perfekt, allt gick smidigt och våra kunder som vi coachar når dom resultat dom har önskat, vi passade på att köra vidare till Bunn där Marcus föräldrar bor för att bada, grilla & sova över med barnen. 

Barnen har badat några gånger nu men det är fortfarande för kallt för mig :-

Nu grillar vi och sitter på verandan & tittar över sjön, det är sådanna dagar man minns bäst...inget slår en svensk sommar! 

Kramar från mig
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln