Bener24fit

Finalen med vandring..

Igår avslutade vi vår bootcamp med först Afrodans i gräset och sen med en vandring runt hela Sandsjön, alltså sjön..

Jag gillade när vi gick i själva skogen utan stigar utan bara efter karta...

Vi hade en paus och den utsikten var ju helt magisk!

Vi hade ett pöerfekt väder och när vi gick ett tag mellan kor & hästar var det som en vy hämtad ur en saga..

Sen åt vi lite och skilldes åt, jag vill tacka alla så mycket för deras sällskap men även energin som har fyllt oss alla..och självklart Ann Louise Håkansson som BOKSTAVLIGT öppnade sitt hem  för oss! 

Idag var det tillbaka till verkligheten och jag började min morgon med en härlig migrän som jag först trodde var spänningshuvudvärk pga vädret, hade en inbokad massage tid på City Praktiken och efter det så släppte inte huvudvärken heller så det blev att sova bort halva dagen med mina små döttrar...sen var det att fylla på kroppen med mycket vätska blandadt med Herbalife24 Hydrate 

Vi blev glada när Adelles fina skor kom som hon ska ha på sin mosters bröllop på lördag så söta...

Fick rådet att äta mycket kall vattenmelon när man har migrän och det tog min syster helt seriöst och lockade hem mig till henne med en vattenmellon smoothie med Herbalife Proteindrinkmix & is....Mums!

Kram på Er alla från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln