Bener24fit

For Love & Lemons 

Dagen började med en frukost på Café Viskan med Michela Castellari som äger fina butiken Furia.se som jag flitigt handlar hos..nu har hon fyllt på lagret med mina favorit mjukis byxor som är sååå lyxiga från märket Happiness.. 
Äntligen kan jag ta tag i träningen igen efter exakt 4veckors vila med mycket fokus på stretchövningar och meditation så börjar en ny fas med träning men nu från ett gym  lite närmare hem närmare sagt exakt 121 steg hemifrån. Eftersom vi har fullbokade scheman så är det lättare att bara springa dit träna och tillbaka, eftersom vi dessutom oftast tränar mer än en gång om dagen...så förstår Ni att en 4veckors viloperiod var välbehövlig..

 

Nu när vi utbildar oss till Lic PT på distans så är det mycket pluggande och fokus på det, 

Jag fick även klänningen från For Love & lemons från Furia.se ett nytt märke som kommer in till dom i höst..så nu är utstyrseln redo till syrrans bröllop nästa lördag. 

Jag var med Michela när hon gjorde höstens beställning av klänningar & underkläder från Love & Lemons, jag ska lätt ha ett av varje plagg som kommer in och Marcus älskar den stilen så han får betala och le:) 

Nu ska jag jobba vidare för imorgon ska jag på en training camp med Christin Santana och kickar igång träning på bästa sättet med 7 andra tjejer..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln