Bener24fit

Insektsbett & Brandman Sam 

Vaknade av att jag inte kunde öppna vänster öga och fick panik!! Ögoninflamation och jag ska på träningsweekend med 7 andra tjejer detta fick inte hända liksom! 
Så halva dagen gick åt att jag tyckte synd om mig själv här hemma & läste lite med ett öga :-P 
 

Skönt att jag coachar många av mina kunder Online så jag slapp smitta någon läs mer ommin online coachning HÄR vid lunch ringer Fazli och han hör hur synd jag tycker om mig själv och säger att jag ska ta mig till Viskan och äta lunch med honom,  när jag berättar att jag ser hemsk ut säger han - Ta på dig solglasögon och kom ner, skit i att det regnar modeller jag stylar har även solglasögon på sig inomhus du blir bara extra hipp! Kom nu, Jalla! 
Tar på mig solglasögonen och tar mig till viskan för en lunch och passar på att gå till apoteket och även tittar förbi vårdcentralen ..det visar sig att det INTE var någon ögoninfektion utan bara ett insektsbett..

Jippi nu slapp jag sitta i karantän från allat & alla och när jag ändå har avbokat alla mina kunder så  passar på att leka med min lilla Brandman Adelle här hemma

Jag kom inte undan utan jag fick vara Byggare Bob...

En vilodag var välbehövlig och jag ser framemot resten av veckan som är fylld med roliga planer och en långhelg med träning, mat & massor av skratt!! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln