Bener24fit

Röda naglar

Min syster gifter sig om 12 dagar & idag bestämde jag mig (äntligen) för vilken klänning jag skulle ha på mig och anpassade valet av nagellack efter det så det blev syndigt rött, alltså det finns inget som slår rött när det gäller nagellack & nu har min darlingh Jeanette Lange på Helens Beauty Center fått in så många olika nyanser..och jag valde denna..

Den här lilla handväskan som rymmer det mest nödvändigaste kommer från webshoppen Furia som Ni hittar här passar till vardags & till fest! 

Passa på att boka tider hos Jeanette Lange , Mona eller Mimmi online HÄR

Du har väl inte missat att vi kör gratis träning utomhus varje måndag & onsdag? Klicka på bilden nedan för mer info..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln