Bener24fit

Ansiktsbehandling & en sminkfri midsommar

I onsdags så var jag på en ansikts behandling hos fina Mona på Helens Beauty center i Borås, jag använder våra SKIN produkter men med jämna mellanrum måste man göra en porrengöring och nu var det dags, vi planerade in det dagen innan jag tog lite långledigt och åkte ut på landet där ansiktet & hela kroppen skulle få en ordentlig & VÄLFÖRTJÄNT vila..
Mona sa det om & om igen när jag beklagade mig över smärtan som porrengöring kan medföra..hon sa tänk på lystern ditt ansikte kommer få imorgon..& så rätt hon hade! 

Nu när jag använder så bra produkter som Herbalife SKIN så är det ju extra viktigt att produkterna kommer NER i huden och att rensa porerna underlättar..så boka tid hos Mona online direkt HÄR

Vill du läsa mer om Herbalife SKIN produkterna som jag använder så finns dom HÄR hör av dig om du vill ha prover! Kliniska studier visar att serien ger synliga resultat efter bara 7 dagars användning! Testa ett 7-dagars Kit!

Igår firade vi en lugn Midsommar med hemma hos mina fina svärföräldrar Karin & Leon Benér det var inget bra väder men vi trotsade regnet och åkte in till byn för att fira och dansa runt den vackra midsommar stången det ser Ni i videon här..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln