Bener24fit

Toastmaster

Jag har jobbat inom Bröllopsbranchen i över 15 år men ändå hade jag fel uppfattning av vad en toastmaster hade för uppgifter..
Jag trodde den hade hand om "talen" enbart..så när min syster frågade mig i höstas om jag & Marcus ville vara Toastmasters på hennes bröllop så sa vi direkt JA! Men när jag såg hur glad & lättad hon blev...ja då blev jag nervös..jag googlade det och va f#n vi kommer ju ta hand om hela bröllopet!!! 
 

Igår var vi & stämde av allt med personalen på Sinnernas husm, jg måste erkänna att Michelle & Tomas vert exakt hur dom vill ha det & satsar på lyx versionen av bröllop så mycket är deligerat till personalen på Sinnernas hus där bröllopsfesten kommer vara. 

Nu behöver jag lite tips skickat till mig på spex under middagen så maila mig det på info@citywellness.se eller smsa på 0733777677 PLEASE!! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln