Bener24fit

OLAPLEX

Nu är det intensiva dagar med många behovsanalyser & Follow-ups på City Wellness så fram till lunchen fick jag mycket gjort. Man är sååå taggad efter en sån magisk utbildning...resten av dagen gickåt attta hand om mig själv kvalitets tid men först ett möte på Cafe Viskan 

Efter lunchen var det dags för en välbehövlig hårinpackning hos Fazli från Olaplex..
Har Ni inte gjort detta så är det ett måste..vi började först med en inpackning gjord av Mark West men massage & som som "bakades" in med varma euucalyptus handdukar och det var såååå skönt..

Sen så fick jag min Olaplex behandling och när jag gick därifrån var mitt hår mjukt & lent som silke & med en sådan härlig lyster!! 
I behandlingen ska man sen köra en inpackning hemma en gång i veckan och självklart skulle denna mirakelkur med hem..
 

Så för er som ÄLSKAR ert hår så rekomenderar jag verkligen den här behandlingen hos Fazli och hans team, vill Ni ha dennvarma eucalyptus inpackningen så säg till om den när Ni bokar tid på 033-103010 eller online på Fazli.se
 

Hälsa gärna från mig..:-P 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln