Bener24fit

Tylösand 

Hej kära bloggläsare, 
Först vill jag tacka att Ni läser min blogg då jag fick mail från mitt webhotell att jag har slagit rekord med läsare..me like!! Tack tack tack!! 
Så nu är vi i Tylösand på Utbildning med Herbalife, vi som hade kvalificerat oss till Active Supervisor day vi fick en dag extra med special utbildninmg och att bli lite extra bortskämda v Herbalife , så visatt i bilen ner redan vid 7 tiden..tack o lov för Herbalife´s Örtdryck som kan väcka döda med focus boosten man får

Väl framme så regitreade vioss och fick våra fina gåvor bla dom här snygga solisarna..

Jag, Christin & Marcus hade hand om shakepausen och så här snygga & glada var vi :-) alltså jag älskar att skratta och vi gör det massor vi tre..

Utbildningen fortsatte och min favorit Herbalifeare Dan Hansson var så underhållande på scen så vi fick ont i kinderna av all skratt han bjöd på! :-) 
Men ingen Herbalife utbildning utan Party, :-) kvällens outfit var lite camo inspirerad från topp till tå :-) 

Min syster Michelle, hennes blivande man Tomas, Carina & Magnus samt Joakim Mirella & hennes man..var också kvalificerade så vi hade en liiiiiten förfest innan middagen kl 19 på Tylösand Hotell..

Sen när vi kom till festlokalen var röda mattan fint utrullad...we like like! 

Det var en grillbuffé och livemusik, men vi skyndade oss tillbaka till vårt hotell där resten av våra teammedlemmar hade börjat anlända och vi träffades alla på innegården och bara njöt av sommarkvällen i vackra Halmstad , idag blir en MAGISK dag & vissa av oss har redan varit och tränat...så jag måste ner och gosa med alla på frukosten. 

 

​Let the best day ever begin!!

Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln