Bener24fit

Dom tio budorden

Igår kväll hade jag bestämt en date med min väninna Michela Castellari ( Jag hade på mig den fina överdelen från Supertrash som Ni hittar på www.furia.se)och vi bokstavligt drog med Fazli Krasniqi ur hans säng för att göra oss sälskap, vii hamnade på ett ställe som heter Lilla Bro här i Borås och drack lite vin till en chark & Ost bricka, vi hade lite för kul då vi tre har mycket lätt att vara oss själva i varandras sälskap, tro mig Ni hade önskat vara en mygga på väggen för att höra om våra samtalsömnen allt från dom tion budorden till hur vi ville att våra begravningar skulle vara..ja Ni hör vinet satte igång många ämnen...

Jag och Fazli är som syskon och han är det bästa som finns HAN är min själsvän...han & Castellari tillsammans är helt galna...vi har så kul ihop! 
Vi har bestämt en resa till Marbella snart en långhelg och dom blogginläggen kommer vara mycket underhållande! Eller inte då Fazli trodde vi skulle sova bort den långhelgen eftersom vi normalt jobbar så mycket så skulle en ledighet resultera i sömn, han har nog en poäng där..

Några selfies senare Ni kan ju följa oss på Instagram så hamnade vi på Vinci för att fortsätta prata och planera lite...
Idag har dagen bara runnit iväg med alla behovsanalyser med mina kunder och liiite shopping på Furia, så jag drar mig tillbaka till sängen och fortsätter läsa min bok för imorgon är det Herbalife utbildning i Tylösand med ca 500 Herbalife coacher och över 50 är mina City Wellness medlemmar & jag har verkligen LÄÄÄÄNGTAT att få spendera en hel galen helg med dom.,..

 

Natti natti

Kram 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln