Bener24fit

Oromantiska jag...

I måndags hade Marcus bokat en långlunch med mig men jag var fullbokad på jobbet så vi flyttade det till idag & vi skulle åka ut en sväng men jag visste inte riktigt var..
Vi hamnade på Bjertorp Slott..

Det var superlyxigt när vi kom in & han hade bokat bord..jag blev smått nervös av en konstig anledning då jag såg att det var levande ljust & allt, hade vi inte varit gifta hade jag trott att han skulle fria..

Han hade förbeställt mat och det serverades och jag började bli nervös..riktigt nervös! För vad?! Marcus frågade om jag visste vad det var för dag och då började jag tänka..min födelsedag, HANS födelsedag?! Vad var det för dag..helv€te vad var det för dag?! 

Han gav mig en ledtråd..vad hände för en månad?! Hmm..vad hände 10e maj!? Han såg att jag började bli obekväm..när jag sa 10e maj 10e maj vad hände 10e maj?! 

Så säger han..igentligen skulle vi göra detta den 8e juni en månad från 8e maj..:-) 

Shit nu kom jag på det vi gifte oss 8e maj!! :-) fattar Ni..så oromantisk jag är! Men vi fick oss ett gott skratt när jag frågade var min "en månad som gift"- present är?! 

Vi åt en jätte god lunch och vi skrattade oss igenom den..sen tog vi efterätt ute med den här vackra utsikten..
 

Vi fick en fin rundtur på slottet och jag ville inte åka hem..kunde jag inte få det här sötya slottet i present kanske..:-) jag ville inte hem..

Nu väl hemma så har jag ont i kinderna av all skratt åt mig själv, fy mig jag måste lära mig att bli mer romantisk :-) 

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln