Bener24fit

Leo

Idag har varit en riktig "ta hand om mig själv"- dag, med att sova ut ordentligt, äta frukost i sängen medans jag läser färdigt bok nr 2 den här veckan..j(ag älskar att läsa böcker) jag hann tillomed ett uppfriskande bubbelbad med lavender olja innan klockan ens hunnit bli 10...jag älskar att jag kan skämma bort mig själv med sådanna dagar. 

Jag passade även på att titta in hos min väninna Michela Castellari och hittade en härlig sommar tunika/klänning från Love Forever som passar utmärkt till Gyllene Tider festen vi kommer ha nästa helg i Tylösand på Herbalife utbildningen med teamet..

Hon har fått in sååååå mycket fint på Furia.se & Ni hittar allt på hennes webshop HÄR
 

Jag passade på att ta en lunch i solen på Café Viskan med min Yas som bjuder på sååå många skratt att man har ont i magen & kinderna när man är färdig..

Nu är det helg & det är en riktig mysig helg att se framemot..

Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln