Bener24fit

Rosor eller BH

Jag har sedan i onsdag nästan varit helt sängliggandes, jag har sovit och sovit dygnet runt, konstigt jag som aldrig brukar vara sjuk, så igår var jag på vårdcentralen och läkaren tog lite prover och det han kom fram till var att jag måste varit spänd och haft fullt upp och därför tar kroppen igen all återhämtning nu, så han ordinerade vila,

När jag kom hem hade Marcus köpt dessa vackra långa rosor åt mig...det första jag tänkte på var ( fasen för dom pengarna kunde jag ju shoppat lite fler av Marlies Dekkers på Furia.se

Jag mådde genast mycket bättre & idag orkade jag tillomed att ta mig till Furia's butik i stan & shoppa lite till utekvällen imorgon som börjar med middag på Vinci med mina girls för att fira Angelicas födelsedag & min lite grann..

Många har frågat mig om min bröllopsklänning & vem som har sytt upp den, jag designade den så som jag ville & min mammis Anita Johansson som Ni kan nå på 0735025599 och hon kan sy den här modellen i många olika färger har själv beställt en i cerise till ett bröllop framöver...
 

Önskar Er alla en trevlig fredag & helg! 

Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln