Bener24fit

Bröllopet del 2 

Nu ska jag dela med mig av del 2 av vår magiska bröllopsdag, eftersom det var 30 grader och varmt så valde vi att gå runt och chilla med våra gäster i vackra Venedig...då var det skönt attg gå runt i en enkel T-shirt klänning! :-) 

Det kändes bra att få ha på sig vigselringen :-) 

Sen var det dags att byta om igen runt 17 tiden och göra sig iordning för den riktiga festen..

Jag blev helt tårögd när jag såg hur fina mina barn var...med dom blev allt verkligt, allstå den känslan när jag såg dom i sina fina kläder och så vackra , dom var så glada att ord kan inte förklara min lycka när jag såg dom..

Sen tog vi en Gondol tur med barnen och fick en guidad tur i kärlekens tecken..

Under varje bro skulle vi pussas :-) Marcus fuskade ibland ..

Som vanligt så spexade jag & min  lilla familj..

När vi åkte på den stora kanalen tyckte barnen det var toppen att det inte fanns så många broar så vi "slapp" pussas :-) 

Sen kom vi fram till den mysigaste trattorian jag hade sett & den uppfyllde mitt önskemål om en genuin italiens trattoria Venedig Style

När vi kom fram väntade våra gäster på oss inför familje fotograferingen

Leon, Marcus & Daniel Benér

Vackra svärmor Karin Benér

Innan vi gick till restaurangen Trattoria al Vagon där en 6 rätters middag på fisk & skaldjur med alla möjliga viner till väntade, tog vi lite mer bilder.. här ovan ser Ni Marcus bror Daniel som har planerat hela det här bröllopet åt oss.

Bröllopsskålen var med min favorit Bellini, champange & persikojuice 

Eftersom vi är i Venedig så fick alla gäster komma med varsin mask till bröllopsmiddagen :-) dom haded vi köpt dagen innan när vi var på upptäcksfärd i venedig..

Vackra Karin Benér & nedan Marcus bror Daniel.

Min kollega & en av mina bästa vänner Christin Santana & hennes man Marcus var med. 

Sen så var det en gormetexplosion av italienska fisk & skaldjursrätter och det gick åt massor av vin & bubbel till min son Isaacs förtjusning som samlar på korkar, här ser Ni det han samlade på sig Innan huvudrätten.

Kvällen var den bästa med mycket god mat, finaste vinerna och mycket skratt! 

Innan bröllopstårtan så gav vi varandra våra egna bröllopslöften bland dom personer som betyder mest för oss..jag var sååå rörd när jag hörde det Marcus lovade mig..jag kom av mig från det jag skrev och bara sa rakt  ut vad jag kände...rakt från hjärtat! Om jag kände mig som världens lyckligaste tjej..Yes!! 

Kvällen fortsatte fram till småtimmarna och festen var ett faktum, tänk att så få människor kan ha sååå roligt ihop! Jag har såååå många bilder men vissa saker får förbi privata från en fest som slog det mesta :-) tack finaste svärföräldrarna för det magiska bröllopet Ni gav oss! 

Tack alla som förgylde vår dag från alla världens hörn & kanter med lyckoönskningar och grattis via sociala medier, sms & samtal! För oss var detta ett drömbröllop en hyllning för vår kärlek & jag hoppas vår lycka varar för alltid och att vi tar oss igenom svåra tider tillsammans och tar vara på varandra när det är som jobbigast, att älska någon när allt är bra är hur lätt som helst men att älska någon när ALLT går snett är det svåraste, jag är inte felfri och det är inte Marcus heller..(belive me! Jag har velat skilja mig tre gånger hitills :-) ha ha ha skojar bara!) ) men tillsammans är vi bra ihop. Ett grekiskt ordspråk säger "Grytan har rullat & hittat sitt lock" ha ha ha 


 

Tack tack tack....för att jag får uppleva allt detta & som om ett lyxigt bröllop inte var nog så var det bara början på en lyxig vecka till havs på Adriatiska havet med Herbalife, en resa som vi har kvalificerat oss på tack vare att vi har hjälpt andra till en bättre hälsa, mer om den resan i bloggen imorgon ! 


Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln