Bener24fit

Bröllopet del 1

Vi förlovade oss 30 April 2013 och det var meningen att vi skulle gifta oss året därpå, men jag orkade inte planera ett bröllop och jag har själv jobbat med det i 15 år och orken fanns inte. Jag tyckte inte det var kul längre, plus att vi inte haft tid med att planera & styra upp ett bröllop och jag ville ju bjuda alla! ALLA! SÅ vi fick en idé att gifta oss i världens mest romantiska stad, Venedig! 

(Jag kommer dela det här blogginlägget i två delar för annars blir det såååå långt..) 

Vi ville inte krångla till en hel dag på ambasaden så vi valde att gifta oss borgrligt här i Borås och vi ville viga oss den 8e maj eftersom siffran blir evighets-symbolen om man lägger den ner, och jag älskar att ha en tanke bakom allt viktigt jag gör. 

Så ja den 8e blev vigseln & det var min bästa vän Fazli & min bonusmamma Anita Johansson som fick bli våra vittnen. Dessa två personer betyder sååå mycket för oss och Fazli är mer som en bror för mig! Våra familjer var naturligtvis också med! 

Vigselförättarinnan var sååå rolig, först trodde hon att det var Marcus & Fazli som skulle gifta sig! 

Hon fick oss att skratta igenom hela cermonin som blev längre än dom 7 minuter det brukar ta, men fylld av skratt!

..men tillslut blev vi man & hustru Benér..

Det blev en bröllopsmiddag hos oss med massor av skratt och sen fick vi  fortsätta leva som inget hänt och planera vidare den riktiga cermonin i Venedig.

Den dagen kom den 17e maj då vi hade planerat allt minutiöst av Marcus bror Daniel som tidigare har jobbat som event mananger åt bla volvo :-) 

Mina önskemål var att det skulle vara en vacker romantisk miljö med massor av historia runt om kring oss, åka gondol med hela min familj, äta på en klassisk italiensk trattoria tagen ur en film. Jag fick allt jag hade drömt om..

Vi började fotograferingen redan kl 8.00 eftersom Venedig är full av turister så behövde vi ha det lite folktomt när vi tog våra bilder..

Marcus hade planerat exakt hur och var vi skulle ta alla bilder så han ledde mig genom Venedig, tur att min klänning som Anita Johansson har sytt var bekväm.

Jag kunde till och med dansa runt i den :-) 

Som allt annat är skrattet något som går som en röd tråd genom allt jag gör.. jag skrattar åt mig själv mesta delen av tiden.

Vi fotade även på Markusplatsen :-) (ser Ni där kom ett tecken till )

Sen gick vi mot havet och tog lite bilder där :-) 

Det man inte missade där var alla japanska turister :-) så jag har skrattat åt och med dom, vet inte riktigt hur många gånger vi fick pussas för att dom ville fota oss :-) vi bjöd på det förstås! 

Vi fick lite tid för oss själva ändå..

Sen tog vi en lunchpaus för att träffa resten av våra gäster och ta en lunch ihop för att sen på eftermiddagen skulle bröllopet med middag och äktenskapslöftena delas..

För att inte trakaseera er med bilder så delar jag upp det i två blogginlägg och fortsättningen kommer imorgon. Det här var den lyckligaste dagen i mitt liv, ja när jag fick mina tre barn var naturligtvis den bästa dagen men då kände jag mig tjock ful och konstig, den här dagen var kände jag mig vackrare än någonsin, älskad och mina tre juveler, dvs mina barn var med och delade den här upplevelsen.. mer om det imorgon..

Kramar från mig! 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln