Bener24fit

Tania Markarian Benér

Ja nu kan jag äntligen släppa det och säga att jag är Fru Tania Markarian Benér, inget jag har dolt men vi har planerat den här dagen så länge och jag ville inte förstöra det. 

Jag lider bokstavligt av bröllopsfobi och det är sjukt fast jag har jobbat med att skapa vackra bröllopsklänningar i 15 år så HATAR jag traditionella bröllop & därav en av anledningarna till att jag flyttade fram mitt bröllop, avbokade mitt bröllop och kom på 100 tusen olika anledningar till varför vi inte skulle ha ett bröllop tills Marcus fick nog! Han satte ner foten och tog hjälp av dessa två mina två närmaste vänner i hela världen Anita Johansson som är min extra mami och min älskling Fazli Krasniqi

Dom blev även våra vittnen vid den borgliga vigseln som var något av det roligaste jag var med om vi skrattade genom HELA den vigseln! 

Sermonin och bröllopsmiddagen har vi här i Venedig men istället för att göra det Lagliga på en ambasad här i Venedig valde vi att göra det i stadshuset i Borås, men det finns så många som har hjälpt oss med allt Hysch Hysch & jag vill tacka dom först innan Ni får blogginlägget om hela bröllopet imorgon som faktiskt är idag.
Först Ett stort tack tillMami Anita Johansson som har skapat MIN drömklänning & henne kan Ni även anlita och vi har innan jobbat ihop i många år då hon sydde mina One & Only klänningar

Mitt hår har det varit mycket om senaste tiden & den skapar ju ingen annan än Fazli Krasniqi & Ni hittar all info om honom på www.fazli.se han har spenderat mååååånga timmar tålmodigt på att visa mig hur min håruppsättning ska göras.

Min förlovningsring skapade Johan Odén åt oss så det var helt naturligt att han skulle göra våra vigselringar. Honom hittar Ni på Guldsmedjan i Borås

Jag har tillbringat många timmar på LPG , ansiktsbehandlingar hos Helen Sandh som äger & driver Helens Beauty Center och jag vill tacka henne & alla hennes tjejer för att dom har boostat mitt ansikte & hela kroppen med deras proffesionella kunskap & maskiner :-) 

PÅ helens Beauty Center sitter även världens bästa nageltjej, Jeanette Lange & hon skapade mina bröllopsnaglar..

Mina fransar har Emma Smith på Smiths Beauty skapat, älskar dom!

Marcus & gästernas krosage (dvs blomman på kavajen) skapade tjejerna på Hjärterum åt oss eftersom vi inte kunde ta med oss levande växter och vi vill spara dom som ett minne.

Jag vill tacka Michaela Castellari för att jag hittat mycket lyx hos henne som har varit pricken över i't! Tyvärr är det dom detaljerna Ni inte kommer se, kanske bara lite grann.. underkläderna. Mer hittar Ni på Furia.se

Jag vill även tacka Ibrahim på Splendor som har hjälpt oss med våra gästers Västar & kravatter mer om deras onlinebutik hittar du här

Jag vill naturligtvis tacka finaste Anna Nyberg som hjälper oss med City Wellness & allt admin bakom nu när vi är borta en hel vecka..

Och självklart ett stort tack till världens bästa systrar & familj som har hjälpt mig såååå mycket! 

Den bästa dagen har bara börjat....

idag kommer det vara den bästa dagen i mitt liv, jag är i kärlekens stad, med mina fina barn & mannen i mitt liv och våra nära & kära och idag ska vi dela våra kärelkslöften för varandra..


Puss & Kram
Fru Tania Markarian Benér
(Mer bilder kommer snart när Tania tar över bloggen igen...)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln