Bener24fit

Komedi i Venedig

Igår flög vi ner till Venedig, vårt sällskap på 11 personer ner till Venedig, mina två äldsta barn hade tjatat sönder mina öron & mitt psyke med "när ska vi åka - när ska vi åka" som dom under flygresan bytte ut mot klassikern & alla föräldrars mardrömsmening "är vi framme snart- ÄR VI FRAAAAAAME SNAAAART?!" 

Vi var noga med att inte glömma eller tappa bort någon så när vi kom till Venedig satte oss i båttaxin åkte en timma in till Venedig och satte oss på en trattoria med världens bästa service kom vi på att lilla Adelle skulle läggas i sin vagn för att sova lite, ja men då hade vi ju glömt att vänta på vagnen på bagagebandet så vi fick alla turas om och bära henne mellan våra minst 11 resväskor, UPP & NER för trappor över broar och skrattet var ett faktum! 

Att vi också hade lämnat en SOLIGT Borås för en orkan i Venedig var också en av anledningarna vi skrattade så att vi idag har ont i kinderna..på riktigt!!

Vi bor i tre super härliga lägenheter mitt i Venedig mellan kanalerna men att hitta tillbaka till dom var minsann inte det enklaste..

Venedig är magiskt och maten helt fantastiskt så när jag gjorde mina 21 day abs challenge övningar i morse så lovade jag mig själv max en flaska vin per måltid härdanefter! :-) 

Imorgon ska jag presentera här i bloggen vad #hyschhysch har varit, för ja det är något som redan har HÄNT & inte något som kommer hända! :-) 


 

Det är Måååånga fler inblandade och presenterar alla imorgon...tusen tack alla Ni som har skickat sms och Pm till mig senaste dagarna..men jag lovar berätta allt imorgon! 
Följ mig på instagram för mer äventyr :-) 
"taniamarkarian"

 

Kramar till Er nu ska vi spendera närmaste 3 timmarna för att åka till flygplatsen & hämta barnvagnen :-) 

Puss ! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln