Bener24fit

Semester

Ni som antog utmaningen att dricka ett glas vatten varje hel timma i tre dagar måste ha känt en stor effekt på kroppen?! Jag minsann det gjorde det..det kändes i magen,m huden och minst sagt utrensningen! Man märkte också hur liiiite vatten man normalt dricker , skrämande! Men Jag kommer fortsätta med konceptet ett glas i timmen ( utöver allt jag äter & dricker) och slänga in lite 3 dagars utmaningar för att påminna er lite! 
 

Men det var inte det jag skulle blogga om idag utan om vår semester som startar idag och förtsta stoppet blir 3 nätter i Venedig i vackra venedig, en av mina drömresmål. Jag är en väldigt romantisk tjej som älskar att bli uppvaktad och jag har haft mina drömmar om Venedig..kärlekens stad och nu åker jag dit med hela min familj! 

På måndag stiger vi på Splendor of the Seas som Herbalife har hyrt för oss som kvalificerat sig till den här lyxkryssningen under 2014..

som kommer ta oss till dom här städerna runt Adriatiska havet..

Jag har läääängtat efterden här semestern för mitt liv har verkligen gått många varv per timma senaste tiden och jag behöver verkligen komma bort , umgås med 2000 minst lika positiva människor som mig och bara bli bortskämd med positiva energier Herbalifestyle! 

And Im worth it!! 

Men först ska vi försöka komma till Landvetter med all bagage.

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln