Bener24fit

All about the "Lugg"

Jag fixade till håret hos Fazli i lördags, han får alltid fria händer & skapa nytt inför varje sommar, jag ville ha i lite extansions & ha i mer blonda slingor..det han ville var något annat!
Det slutade med en mörkare nyans i botten och dovare blonda slingor och lugg! 

Jag älskar det!! Det var ett lyft för hela mig, det är just det jag gillar med Fazli att han är en stylist han skapar en look som passar ens personlighet just nu..och min personlighet verkar då vara lite "busig" :-) 

Bilderna är från min instagram konto som Ni kan följa "taniamarkarian" heter jag där och jag tycker att Ni ska boka en tid hos Fazli.se nästa gång Ni vill skapa en look med en personlighet som passar er..

Kramar från mig! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln