Bener24fit

1a Maj

Senaste tiden har jag haft fullt upp med våra Bikini Bootcamps & min egna träning och jag har levt i mina träningskläder och mellan hemmet, jobbet & gymmet. 

Jag coachar många online via www.coachMEonline.se och jag följer upp deras kost & träningsscheman och just nu har vi ett nytt schema på gång för att ge kroppen en ny boost!! Så jag har gått igenom hela den den här veckan och det KÄNNS verkligen i kroppen..

Jag har startat varje dag med en timmes cardio på löpbandet FÖRE frukosten, sen under dagen har jag kört mitt gympass, igår var det fokus på en ny typ av knäböj som heter FRONTBÖJ med skivstång och det blev måååånga sådanna för att få in rörelsemönstret i övningen så jag gör den rätt. Efteråt blev det mycket stretchning..

Kosten är 80% av resultaten och jag är såååå noga att äta & få i mig alla näringsämnen samt väldigt mycket Omega 3 från Herbalife då jag vet att deras produkter är sååå rena. 

Jag sa ju att Majmånad kommer vara speciell och igår provade jag en klänning som jag innan inte kom in i, eller jag kom i den innan men dragkedjan ville inet upp hela vägen..så det var en ren lycka att få på sig den..

Nu är det äntligen Maj och det är min favoritmånad..det händer så mycket i teamet, i privatlivet & med familjen och framför allt med vädret..bara att vakna till fågelkvitter...Lycka!! 

Tack alla som förgyller mitt liv, som hjälper mig & som finns där alltid..den här månaden är tillägnad Er!! 

Kram 

Tania
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln