Bener24fit

Konsten till rolig Cardio

Att köra förbränning tidigt på morgonen innan frukost är det bästa om man vill förbränna fett, jag tar alltid fettförbrännaren Thermo Complete, en kopp thermogetisk Te som ökar kroppstemperaturen en aning, tar på mig huvtröjjan och drar till gymmet. 

För att göra den lååååååångtråkiga Cardion intressant så följer jag alltid en serie & Just Nu är det Pretty Little Liars & den är så spännande..

Alla vet att det skönaste med Cardion är när den är över och när endorfinerna STÖMMAR runt i kroppen & knoppen..

Jag har längtat till Maj månad, då det är för mig årets bästa månad, vi ska bla på Herbalife lyxkryssning i Adriatiska havet , jag fyller år & några andra spännande händelser som jag kommer berätta mer om..när det närmar sig..

Önskar Er alla en härlig vårdag i solen..

Kramar från mig
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln