Bener24fit

Lyxkryssning 

I maj åker vi på en lyxkryssning som Herbalife bjuder oss på.  Vi är många från City Wellness Team som åker och vi längtar verkligen..Totalt är vi 10 st plus mina 3 barn! 
 

Ska man på en lyckryssning så behöver man ju kläder som passar & vi kvinnor har ju aldrig något i garderoben när det väl gäller att klä upp sig, så igår var jag hos min väninna Michela Castellari och shoppade lite, hon har även en webbutik Furia.se

En svart lång klänning från märket Super Trash som man enkelt kan klä UPP eller NER dvs lyxa till den på kvällen men även bara ha lite chill den hittar Ni här

Den här lyxiga klänningen blev jag kär i redan när Michela var på inköp hos GESTUZ & den är två delad och den hittar Ni här jag bara ÄLSKAR den..så den fick också bli min..

Den tredje klänningen kändes inte så där HOT när den hängde på galgen i den vackra butiken men så fort jag fick på mig den..OH MY GOD! Jag ville inte ta av den den ville jag också skulle bli min och den är ju klockren på en kryssning..den hittar Ni här sen var jag bara tvungen att sluta prova för jag älskade allt jag fick på mig! Hon hade fått in såååå läckra jeans och shorts men ärligt talat jag vågade inte prova dom för jag skulle inte kunna motstå dom, så kolla in butiken & nätshoppen och frossa i alla lävckra plagg.

För mig blir det en Herbalife Success Training Seminar i Göteborg med teamet och jag har längtat! 

Kramar från mig!! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln