Bener24fit

Nya mål..

Jag älskar att sätta mål..och att jobba för att nå dom. Allt från personliga framgångsmål, hälsomål & mål som jag sätter för att utmana mig själv. 

Livet får aldrig bli sova, äta, jobba, skita på repeat...utan måste alltid vara en resa mot nya mål. 

Den här veckan smygstartade jag en ny resa, känns som första veckan alltid är då man sätter gränser för målen, känner efter..det är som att värma upp inför ett lopp..man skuttar och hoppar på samma plats för att sen ta sats och ge ALLT..så funkar det för mig. 

Jag har börjat köra mina Cardio på Arena Fitness varje morgon och det ger mig en bra start på dagen på något sätt så kickstartar en powerwalk en powerdag :-) imorgon blir det en härlig Herbalife utbildning i Göteborg igen och jag ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR dom utbildningarna...alla är så glada, positiva & vänliga och jag tankar verkligen upp min energibank där och vi ska inte ens tala om all kunskap man får ..OH MY GOD!! 

Så missa inte lördagens Success Training Seminar..det ger en såååå mycket! 

Träning & kost boostar din kropp- en bra utbildning boostar din hjärna & den får Ni aldrig glömma att boosta! 
 

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln