Bener24fit

#Legday

Jag vet inte hur tiden kan gå så fort , jag hinner typ inte med hälften av det jag ska eller läs ..det jag VILL göra, jag vill alltid så mycket och tiden jag har är fortfarande 24h per dygn som alla andra. 

Jag är så tacksam för att jag har min favorit produkt Thermo Complete & om man använder den RÄTT skapar den mirakel..

Nu när jag börjat köra morgon CARDIO på Arena Fitness så ökar den förbränningen massor, and i LOVE IT!! 
 

Mellan kund uppföljningarna på 21 DAY BIKINI BOOTCAMPså passade jag på att köra ett ordentligt benpass med Marcus & jag fastnar alltid vid den här maskinen från Hammer Strenght...jag älskar deras gymmaskiner dom ger det lilla extra..

Dagen avslutades med Weight Loss Challenge på Arena Fitness läs mer & anmäl dig här
Titta på en av våra deltagare , Catrin Granberg som har gjort en ordentligt LIVSTILSFÖRÄNDRING..Vilken kvinna!

Ni vet väl att Ni kan följa mig på Instagram och där hittar Ni mig under "taniamarkarian" 
Nu är det dags för Cardio igen..& sen är det Barnvagnsrace ..!

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln