Bener24fit

Vad betyder Caddie...

Den här helgen åkte vi till Marcus föräldrar för att bara ta det lungt efter ännu en hektisk vecka & en ännu stressigare framför oss..

I Torsdags var vi med Isaac & Ella på uppstarten av golfskola för barn på Borås Golfklubb & det är inte första sporten vi har testat men jag var förhoppningsfull & hoppades att dom skulle älska golfen då det skulle vara en bra investering för min pension.

Min dotter, Ella, tyckte det blåste för mycket & ville vänta lite med att börja tills dom har byggt en inomhus bana med 18 hål, ja men då får vi vänta... :-) 

Idag åkte vi in till Jönköping för att köpa ( hmm..investera ) i ett golfset åt Isaac. 
 

Min son är otroligt fokuserad och intresserad av att lära sig ALLT om golf, så han testade många gånger vilken klubba som var i lagom längd & frågade många frågor..

Han sa till tjejen som hjälpte oss i butiken att priset ska inte avgöra vilken klubba han ska välja för hans mamma(jag)  ska sponsra allt och bara hon får ha med Herbalife24 loggan på mig så får det kosta vad det kosta vill...jag trodde jag skulle tuppa av! 

Så vi valde allt och betalade, hans syster som inte hade något intresse i att spela golf..(om det är blåsigt på banan) sa att hon ville bära ut golfväskan med klubborna, då säger Isaac till henne..
-Ella, jag vet du kan ju bli min Caddie!
-En caddie? Vad är det frågar Ella..
-En som bär min väska på golfbanan, som en butler men på golfbanan! 

När vi kom tillbaka till Bunn så var det övning ( ..krig) på gräsmattan..

Nu är alla utom jag på sjön & fiskar..jag passar på att njuta av lugnet. Jag bara  älskar det...

Kramar från mig 

Tania
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln