Bener24fit

Asia Spa

Igår lämnade vi Borås för en heldag på Asia Spa i Varberg, vilket var välbehövligt..

SÅ fort vi hade checkat in så infann sig lugnet..hela spat går i japanskt tema & stillhet var ledordet..älskade den miljön.

Efter många timmar i spat & många behandlingar senare blev det bubbel (..läs mer bubbel) innan middagen..

Jag låter mitt facebook inlägg berätta om resten av kvällen / natten..

Jag & Marcus hade så kul & vi skrattade så mycket att det gör ont i magen ( ..ant det eller så är det av all mat & champange:-P ) 
Idag vaknade vi till ännu en magisk vår dag och är nu på väg till Malmö för att hålla i ett pass om Level 10..där jag bla ska prata om mina resultat..samt att vi ska intervjua en panel som har fantastiska Level 10 resultat & Louise Berilsson är en av dom!! Så sjukt stolt är jag av att ha så duktiga coacher i mitt team..

Så nu fortsätter vår roadtrip mot Malmö...:-) 

Önskar er alla en magisk söndag..

Kram
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln