Bener24fit

RESULTAT

Jag fick mitt tredje barn i Januari 2014, min underbara Adelle. Alla som varit gravida & förlöst ett barn vet hur frustrerad man blir när man kommer hem från BB och inte ser ut som man gjorde precis INNAN man blev gravid. :-P 
Jag bestämde mig på dagen att en gång för alla göra eb förändring MEN att vara realistisk..jag måste ha delmål. REALISTISKA delmål. 

Och sen var det bara att nöta nöta nöta..samma sak varje dag. Tills jag nådde ett delmål & så ändrade vi lite och mot nästa delmål.. & igår var ännu en 90 dagars planen avslutad.
Det var mitt nyårslöfte att träna 100timmar på 90 dagar..jag nådde inte hela vägen till hundra men klarade av 93h..

Jag måste tacka varenda en som verkligen har stöttat mig, motiverat och dom dagarna jag velat ge upp funnits där och lyft upp mig & främst är det min sambo Marcus men även min egna PT Christin Santana

Jag är sjukt nöjd men mina resultat men jag har ändå nya mål i sikte, det är för att jag vill utvecklas - vill lära mig mer om hur kroppen reagerar, vad mina svagheter är och hur jag blir starkare av att kontrollera dom. 

Min pågående utmaning är ju min 21 DAY BIKINI BOOTCAMP med snart 300 deltagare, det är ett kvitto på vilken kraft ett resultat har..
Jag har visat att jag LEVER som jag LÄR & att min coachning funkar för jag har testat den på mig själv..

Det jag har lärt mig är njutningen av att ha tålamodet..inget annat än tiden kunde visa mig mina resultat..detta är ingen quick fix detta är matematik..du bränner mer än du äter och du måste äta näringsrikt & ha med ALLA näringsämnen & om Ni visste vilken skillnad rätt dos kolhydrater gör..:-) 
Jag älskar livet & njuter av det, kanske inte med en tårtbit eller en fet hamburgare ( fast jag lätt skulle kunna göra det med gott samvete) jag njuter av att vara den bästa versionen av mig själv! 

 

Idag checkar vi in på Asia Spa som gåva av Marcus för att varva ner och rå om oss själva, jag är så tacksam för min familj & mina barns pappor ( ja jag har 3 olika pappor) som verkligen, VERKLIGEN hjälper mig med allt! Tack Tack tack! 

Vill Ni veta mer om min, Christin & Marcus & våra kollegors online coachning besök www.coachmeonline.se
Kram
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln