Bener24fit

Påskfirandet på mitt vis..

Vårt påskfirande kantas av vila, vil & ännu mer vila. Vi är i Bunn hos Marcus föräldrar i en magisk miljö vid vattenet och bara njuter av lugnet..våra dagar senaste månaden har bokstavligt gått i ett och den här påskledigheten var efterlängtad. 
Att bara chilla i lugn & ro och landa..

Luften på landet gör en ordentligt avslappnad så för att komma igång tog vi en 10KM promenad runt Bunnsjön, med mycket diskussioner & planering gällande kommande 90 dagarna ( jag & Marcus delar in vårt år i 4 x 90 dagar och följerplanen slaviskt.) 
Vi har 90 dagars plan för 
Våra Företag
Vårt team
Våra mål
Vår kost 
Vår träning & resultat 
Våra kommande utbildningar & privaa resor
Våra kommande lediga dagar 

Så vi HADE mycket att prata om..
 

Jag är tacksam för att nästan alla mål är gemensamma & att vi delar på dem, för vi två jobbar grymt som ett team..

Lantluften gav oss många nya ideér och vi är redan igång med vissa av dom..
 

På tisdag startar min 21 DAY BIKINI BOOTCAMP & du kan hänga med på den utmaningen kontakta mig via sms på 0733777677

Resten av kvällen spenderas med kostscheman till alla mina deltagare i 21 DAY BIKINI BOOTCAMP så jag har liiiite att göra :-) 

Imorgon jobbar jag som vanligt igen och vi ska spela in några av kommande 21 träningspass till BOOTCAMPEN :-) 

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln