Bener24fit

100 pass på 90 dagar

Mitt nyårslöfte var att jag skulle äta efter en strikt diet OCH köra 100 träningspass på 90 dagar! Ja jag vet jag är störd..men nu är vi på dag 82 & jag har gjort 78 träningspass på minst 60 minuter, (o)passande blev jag ordinerad 3 dagars total vila pga min rygg ( har en gammal skada som gör sig påmind så jag tar en spruta en gång per år som bedövar värken...men den här vilan var välbehövlig! 

 

Jag är mer än nöjd med dom resultaten jag ser på min kropp, jag har verkligen tagit hand om min kropp med kosten, träning & framför allt återhämtningen med bla LPG behandlingarna hos Anna Lundin på Helens Beauty Center..

Jag gillar att ta hand om mitt yttre som mitt inre och igår var jag & laddade upp med nya smink nyanser & all basic från bästa märket Caitlyn som finns hos Chic Lady, är du i Borås MÅSTE Ni in till Forre som äger stället och få lite tips & köpa av det här fantastiska märket! 

Idag kommer jag finnas hela dagen på Arena Fitness i vår Lounge med alla kunder så är Ni där kom förbi & säg Hej!! 

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln