Bener24fit

21 DAY BIKINI BOOTCAMP

Välkommen till min 21 DAGARS BIKINI BOOTCAMP, jag heter Tania Leah Markarian & jag jobbar heltid som hälsa & online wellness coach. 
Jag födde mitt tredje barn 29e Januari 2014 och bestämde mig för att en gång för alla påbörja & AVSLUTA min viktresa mot BIKINI formen 2015.

Jag har gjort det under 4 delmål och jag är nöjd men jag gillar att testa mina gränser. Det är ca 13månader mellan före & efter bilden nedan 

 

Den här resan har gjort att jag har lärt mig en hel del om hur vi påverkas av kost & träning och vilka resultat vi får, därför kommer vi i den här gruppen PEPPA varandra, BOOSTA varandra, LYFTA upp varandra & ge varandra alla möjliga BRA tips så vi lyckas nå våra mål. 

DU kanske inte når din bikiniform på 21 dagar, men du kommer få en rivstart som kommer ge dig mer energi, mer ork och mer resultat än någonsin tidigare OM du följer din coach's rekommendationer. 

Vi jobbar alla med Herbalifes näringsprodukter och dom kombinerar vi till vanlig kost..varför? Jo för alla vi coacher har fått resultat av att använda just dom produkterna & så har även våra klienter.. 
Vi rekommenderar bara en produkt vi tror 100% på! 

Jag tränar dagligen för att underhålla min kropp, jag tar ALLTID min före & efter träningsshake isamband med min träning & det har gett mig fantastiska resultat..

Min kollega & bästa vän Christin Santana kommer ge oss träningsuppgifter varje dag..och det blir övningar du kan köra hemma..

Vill du bli coachad av mig så kontakta mig via sms på 0733777677 eller har duredan eller känner en av våra City Wellness coacher ta tag i dom direkt så dom bjuder in dig till 21 dagars bikini bootcamp som kommer vara det bästa vi har gjort! 
Mina resultat talar av sig själva..låt oss hjälpa dig göra samma sak..

Kramar från mig!! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln