Bener24fit

Min träning..

Nu när jag jobbar mycket ifrån Arena Fitness& vi sitter mycket med planering och förberedelser inför deras Grand Opening på lördag då alla är välkomna att komma på ett öppet hus för att se lokalerna, träna ( pass varje timma) ta del av fantastiska erbjudanden mm..läs mer HÄR
Men jag börjar alltid min dag med träning...igår körde jag ett härligt rygg pass med Fazli & Christoffer 

När vi var klara var några av mina vänner där & jag gjorde några övningar med dom också..

Efter 2h träning var det nästan så jag ville hälla den iskalla shaken över min kropp istället för i den..:-) 

Sen var det snabbt hem för att duscha & byta om för att direkt komma tillbaka till Arena för dagens alla möten & behovsanalyser..

När jag kom hem hann jag byta om innan Anna Nyberg min City Wellness kollega hörde av sig om att köra en WOD på Arena Fitness senare på kvällen och jag var ju så pigg så varför inte..
Så dagen staratde där & avslutades på Arena Fitness med humöret på topp med dom bästa..

Är du medlem på Arena Fitness så finns vi på andra våningen precis vid trappan, vi finns där för att hjälpa dig få koll på din kost & träningsresultat, kom förbi oss och boka en kostnadsfri genomgång av din kost så berättar vi mer..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln